Veel mensen denken dat het onmogelijk is om te lachen als een filmster. Hollywood´s rijkdom en roem is toch immers een onbereikbaar ideaal waar maar weinig mensen van kunnen profiteren? In de praktijk blijkt dit helemaal anders te liggen. Wanneer je contact op neemt met tanden bleken breda, dan weet je binnen een paar seconden al wat voor vlees je in de kuip hebt. Het zijn experts die je kunnen helpen die Hollywood-smile te krijgen. Wil je weten hoe het zit? Lees dan snel verder in deze blog. 

Het voordeel van tanden bleken 

Het is mogelijk om met een behandeling bij de tandarts je tanden te laten bleken, zodat je de Hollywood smile kan hebben. En bleekbehandeling duurt niet lang en is pijnloos. Je gaat naar een tandarts toe en deze gaat met peroxide je tanden witter maken en gebruik daarbij een speciale lamp. Dit zorgt er allemaal voor dat de behandeling snel gaat en de resultaten excellent zijn. Je kunt kiezen uit verschillende tinten wit. We raden je aan om niet al te witte tanden te nemen, omdat dit er onnatuurlijk uitziet. Misschien heb je een foto van vroeger waar je tanden nog wat witte waren, deze tint kun je dus weer terugkrijgen door een bleekbehandeling te laten doen.

Andere cosmetische behandelingen bij de tandarts 

Het is ook mogelijk om facings te nemen, dit zijn schildjes die je voor je tanden laat maken. Ze worden op maat gemaakt. Het is mogelijk om te kiezen tussen porseleinen facings of facings die gemaakt zijn van composiet; het materiaal waar ook vullingen van gemaakt worden 

Door middel van deze schildjes kunnen tanden gecorrigeerd worden als het gaat om de vorm of tint. Misschien heb je al jaren een schuine tand waar je vanaf wilt; met facings kun je deze makkelijk corrigeren; je lach ziet er dan echt uit als die van een filmster; wie wil dat nu niet!