Tandartsen combi

Weer vol vertrouwen lachen: een nieuwe glimlach

tandartspraktijk

Weer vol vertrouwen lachen: een nieuwe glimlach

Geplaatst op

Er zijn tegenwoordig cosmetische behandelingen mogelijk waarmee je weer een witte glimlach kunt krijgen. En het is allemaal vrij eenvoudig voor elkaar te maken. Bij de tandartspraktijk is het veilig en snel om je behandelingen te laten doen. Ook de resultaten zijn beter. Kijk met ons mee en laat je inspireren. Je nieuwe glimlach is binnen handbereik.

Facings

Een relatief nieuw uitvinding zijn facings. Dit zijn schildjes die gemaakt zijn van composiet of porselein. Deze zijn erg handig om een aantal dentale effecten te weeg te brengen:

  • De vorm van je tanden is te corrigeren. Wanneer je je irriteert aan een spleetje tussen je tanden, dan is dit eenvoudig met facings te corrigeren.
  • De kleur van je gebit kan met de jaren veranderen. Dit kun je weer corrigeren met facings. Het leuke is, dat ze in elke willekeurige tint te maken zijn.

Bleken

Tandenbleken kennen we allemaal wel. Er bestaan verschillende mogelijkheden om dit te doen:

  • Je kunt thuis bleken. Dat duurt ongeveer een week en gaat met behulp met speciale bleekgel is dit te doen. Deze thuisbehandeling gaat in samenspraak met de tandarts (dat raden we tenminste aan).
  • Bleken bij de tandarts gaat aanzienlijk sneller, daarvan zijn de resultaten sneller te zien. Na een behandeling zie je al een behoorlijk verschil.

Andere behandelingen

Natuurlijk zijn er ook andere behandelingen waarmee je weer een nieuwe glimlach kunt krijgen, want mensen zijn erg tuk op hun glimlach. Dat komt ook niet uit de lucht vallen, omdat lachen een belangrijk deel van de communicatie is. Je kunt een kunstgebit nemen dat al dan niet met implantaten bevestigd is in je kaak. Een implanteten gebit zijn inderdaad kunsttanden die vastgezet zijn op die manier. Met deze behandelingen is het mogelijk om weer een perfect smile te hebben.

Conclusie

Het is belangrijk om te gaan voor wat je wilt. Is het een wens van je om weer een vrolijke glimlach te kunnen geven aan iemand? Om vol zelfvertrouwen in het leven te staan, is het goed om je lekker te voelen over je gebit. Dat kan dus heel goed moet facings, bleekbehandelingen, een kunstgebit of implantaten. Laat je informeren en inspireren door de dentale expert bij uitstek: de tandarts! Blijf ons volgen voor meer interessante informatie.

Gerelateerde berichten

tanden bleken

Een stralende glimlach voor je eerste date: bleek je tanden!

Voor de eerste keer na je scheiding weer de hort op. Op jacht naar de man of vrouw van je dromen. Het kan een onwennige en zelfs wat onzekere...

Lees meer

tandarts veghel

Tanden bleken: zelf of met behulp van een tandarts?

Veel mensen ondervinden problemen als gevolg van gele tanden. Naast de onderliggende gezondheidsproblemen tast het ook vaak het zelfvertrouwen aan....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden