Voor de eerste keer na je scheiding weer de hort op. Op jacht naar de man of vrouw van je dromen. Het kan een onwennige en zelfs wat onzekere ervaring zijn, die toch heel goed kan aanvoelen. Om je extra zelfverzekerd te maken, is het slim om een afspraak bij de tandarts te maken en je tanden bijvoorbeeld te laten bleken. Op deze manier heb je een glimlach die 10 jaar jonger lijkt. In deze blog praten we je graag bij over dit onderwerp. Een tandartspraktijk helpt je graag om je tanden te bleken.

Snel en makkelijk

Een behandeling om je tanden te bleken duurt niet lang en het resultaat is geweldig. Je komt langs voor een intake bij de tandarts en neemt je wensen door. Het is mogelijk om aan te geven hoe wit je tanden moeten worden. We raden je aan om te kiezen voor niet al te witte tanden, omdat dit vaak voor een onnatuurlijke look zorgt. Het peroxidegehalte in de bleekgel is evenredig aan de witheid van je tanden. Het is trouwens ook mogelijk om thuis je tanden te bleken, hoewel we het bleken bij de tandarts aanraden, omdat het sneller gaat (thuisbleken duurt een week) en onder begeleiding van een expert gebeurt.

Een jonge frisse look

Wanneer je weer op de datingmarkt rondloopt, is het fijn om een jonge, frisse look te hebben. Misschien is het al weer even een tijd geleden dat je dates had. De onzekerheid die kan ontstaan over je uiterlijk wordt voor een deel ondervangen door de bleekbehandeling. Natuurlijk komt het charisma van binnenuit, daarom is het belangrijk dat je zelfverzekerd bent. Een stralende glimlach kan daar bij helpen.

Investeer in jezelf

Een bleekbehandeling is een investering in jezelf en je toekomstige leven, want je date niet zomaar. Jij bent de moeite waard. Je wilt die persoon vinden waar je het voor een lange tijd goed mee kunt vinden. Je tanden laten bleken kan aanvoelen als een nieuwe start. Ga ervoor en maak er iets moois van.

Meer ontdekken

Op onze site ontdek je verschillende interessante zaken in onze informatieve blog. Wat is het verschil tussen een tandarts en een mondhygiënist?  Mijn tand is afgebroken, wat moet ik doen? Het antwoord op deze vragen vind je op onze site.