Het mondgebied is één van de meest in het oog springende gedeeltes van je gezicht. Enerzijds omdat je glimlach altijd erg veelzeggend is en anderzijds omdat het gezicht vaak het eerste is waar mensen naar kijken. Er zijn een aantal gebieden in én rond de mond die extra in het oog springen. Wij leggen je uit hoe je ervoor kan zorgen dat je dit mooi houdt.

Poetsen, poetsen, poetsen

Het zal je niets verbazen op dit blog, maar je tandenpoetsen is écht essentieel om te doen. Het liefst twee keer per dag, maar tussendoor een keertje extra kan zeker geen kwaad. Je tanden komen in zicht als jij je mooie glimlach opzet. Het is dan wel gewenst dat je tanden er verzorgd uitzien. Door elke dag je tanden te poetsen kom je al een heel eind met schone tanden en een frisse geur.  

Volle lippen

Het hebben van volle lippen wordt vaak beschouwd als een teken van goede gezondheid, schoonheid en jeugdigheid. Of je nu geboren bent met dunne lippen of dat je lippen dunner worden door het natuurlijke verouderingsproces, er zijn vele manieren om ze te verbeteren. Zo kun je lippen opvullen met injecties met natuurlijke of synthetische vulstoffen kunnen je lippen maandenlang volhouden. Elk jaar ondergaan duizenden mensen een succesvolle lipvergroting en zijn ze blij met de resultaten.

Een aantal redenen waarom je voor een lipvergroting zou kunnen kiezen:

·         Je lippen zijn altijd al dun geweest en verdwijnen als je glimlacht

·         Doordat je ouder wordt, zijn je lippen minder vol geworden

·         Je voelt je onzeker over je lippen

·         Vollere lippen kunnen helpen om je gezicht in balans te brengen.

Je tanden rechtzetten met een beugel

Naast het poetsen van je tanden voor een schoon en fris gebied, is het niet alleen mooi om rechte tanden te hebben, maar is het ook gezond. Door rechte tanden zullen je kaken zich op de juiste manier aansluiten, waardoor er minder slijtage ontstaat. Hierdoor zul je ook minder pijn ervaren tijdens het eten.