Het is onvermijdbaar dat je ouder wordt en dit is misschien maar goed ook. Als mensen het eeuwige leven zouden hebben, dan wordt het wel druk op de wereld. De oudste mens ooit is 122 geworden en dit is toch behoorlijk oud. Tegen het ouder worden zelf kun je niks doen, maar je kunt er wel jong blijven uit zien door injectables. Wil je weten wat dat is en wat het voor jou kan betekenen? Lees dan verder!

Wat zijn injectables?

Het woord injectables zegt het misschien al. Het is een injectie met een dunne naald onder de huid. In deze injectie zit een vloeistof die ervoor zorgt dat rimpels en plooien verdwijnen. Dit gebeurd vaak al na een paar uur. Om dit te realiseren moet je naar een kliniek toe. Je kunt niet zelf zomaar een vloeistof onder je huid spuiten. Het zou zeer gevaarlijk zijn om te doen. De vloeistof wordt alleen aangebracht door mensen met een ruime ervaring in de cosmetische wereld. Dit zorgt ervoor dat de kans op complicaties zo klein mogelijk is. Experts kun je bijvoorbeeld vinden bij injectables Amsterdam. De vloeistof kan twee verschillende middelen bevatten, namelijk botox en fillers. Als we het hebben over fillers, dan praten we over het aanbrengen van een vloeistof onder de huid of in de huid. Als we het hebben over Botox, dan hebben we het over een spierverslapper. Botox wordt al meer dan 40 jaar gebruikt waardoor het zou kunnen worden beschouwd als niet gevaarlijk. Het bestaat al 40 jaar zonder dat er ernstige bijwerkingen zijn opgetreden. 

Voordelen van injectables

Er zijn verschillende voordelen van injectables. Allereerst is het een kleine ingreep die tussen de 15-45 minuten duurt. Na de ingreep is er nagenoeg geen pijn waardoor je je dagelijkse bezigheden kan voortzetten. Dit betekent ook dat er geen herstelperiode bestaat. Je zou dus even snel voor je werk de behandeling kunnen doen en vervolgens aan het werk kunnen. Als laatste wordt er geen gebruik gemaakt van narcose. Betekent dus dat je je hele gezicht nog voelt. Als je wel eens een verdoving hebt gehad bij de tandarts, dan weet je dat het vervelend is.