Tandartsen combi

Het voordeel van een cosmetische gebitsbehandeling

Het voordeel van een cosmetische gebitsbehandeling

Geplaatst op

Vandaag nemen we met je door het voordeel van verschillende cosmetische gebit behandelingen die je bij de tandarts kan laten doen. De tandarts van nu is niet meer de tandarts van vroeger, toen was er veel minder aandacht voor de cosmetische zaak. Nu is de tandarts meer een esthetische tandarts geworden. In deze blog gaan we er meer over vertellen. Lees snel verder en wanneer je een afspraak wilt maken, neem dan contact op met tandartspraktijkbinnenweg.nl. Dit is een gedegen esthetische tandartspraktijk die je graag verder helpt.

Facings

Het voordeel van facings is nauwelijks te overschatten. Wanneer je schuine tanden hebt of ze zijn nogal verkleurd, dan is het heel gemakkelijk om met facings het gebit esthetisch te corrigeren. Het gaat hier om schildjes gemaakt van composiet of porselein. Je kunt dus kiezen. De eerste optie is goedkoper terwijl de tweede duurder is. Het meest gebruikte materiaal is composiet. Dit gaat overigens lang mee, is sterk en houdt zijn heldere tint wanneer je rekening houdt met voeding waar kleurstoffen in zitten, dat je dat dus niet teveel nuttigt.

Tanden bleken

Een andere veel gekozen optie is het bleken van de tanden. Sommige mensen vinden het niet leuk dat hun tanden niet meer wit zijn, zo wit als vroeger. Daarom gaan ze naar een tandarts om er een peroxide behandeling te ondergaan. Deze is totaal pijnloos en snel te ondergaan. Je kunt kiezen uit verschillende tinten, we raden je altijd aan om met de tandarts te kijken wat de meest natuurlijke voor jou is.

Conclusie

Blijf niet rondlopen met problemen aan het gebit, ook niet als het gaat om esthetische zaken als een schuine of verkleurde tand. Door middel van facings en bleekbehandelingen kan de tandarts je gebit weer laten stralen. Dat voelt lekker! Doe je voordeel met deze informatie en neem contact op met de tandarts wanneer het nodig is.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden