Tandartsen combi

3 tips voor een wereldse glimlach

orthodontist Zoetermeer

3 tips voor een wereldse glimlach

Geplaatst op

De invasies van sociale media en apps voor het delen van foto’s hebben het zo gemaakt dat selfies en fotoshoots nu de norm zijn. Met het nooit eindigende SnapChat-verhaal dat nu ons leven is, is het noodzakelijk om te weten hoe je de juiste glimlach krijgt voor de perfecte foto. Daarom is het ook belangrijk om een mooie glimlach te hebben, bijvoorbeeld door naar een orthodontist in Zoetermeer te bezoeken.

Glimlachen is niet alleen de sleutel tot een geweldig beeld, het bevordert ook de ontspanning. Het verbetert je uiterlijk en studies hebben zelfs aangetoond dat mensen die vaker glimlachen, langer zullen leven! Hieronder vind je tips voor een mooie glimlach.

Bezoek tijdig de tandarts en eventueel orthodontist

Jouw gebit is natuurlijk het belangrijkste aandachtspunt van je glimlach. Een slechte mondhygiëne zal de effecten van uw glimlach aantasten, ongeacht hoe natuurlijk of perfect je lacht. De basisprincipes van poetsen en flossen zijn hier minstens twee keer per dag van toepassing. Ga een stapje verder door de aanbevolen periodieke controles bij de tandarts niet te vergeten. Staan je tanden scheef? Dan is het goed om de orthodontist te bezoeken! Tandartsbezoeken zijn niet altijd leuk, maar beschouw dit als een geschikt offer voor die mooie glimlach.

Wees jezelf

De vuistregel bij alles wat je doet is ervoor te zorgen dat je het met gemak doet en het zo natuurlijk mogelijk maakt. Hetzelfde geldt voor het glimlachen. Een natuurlijke, echte glimlach lijkt veel beter dan een nep- of gedwongen glimlach.

Begin met glimlachen

Zoals bij veel dingen geldt ook bij glimlachen: oefening baart kunst. Glimlach te allen tijde, houd die glimlach op je gezicht terwijl je over straat loopt, terwijl je werkt of tijdens het boodschappen doen. Oefen met een glimlach zoals je oefent voor een sollicitatiegesprek. Ook als je niet in de stemming bent, glimlach dan. Uiteindelijk zul je merken dat je gemakkelijker glimlacht en zelfs als het nep is, lijkt het echt voor anderen om je heen.

Gerelateerde berichten

digitale AvaDent protheses

Wat zijn de voordelen van AvaDent digitale prothese?

Ook binnen de tandprothetiek vindt er de laatste jaren digitalisering plaats. Een uitstekend voorbeeld hiervan is de digitale AvaDent prothese. Dit...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden